Dag 89 Terugblik....Kliknieuws/Wellerlooi Info
Blijf op de hoogte en volg Hans
26 Juni 2008 | Nederland, Uden
26 juni (dag 89 )
Uden
Het verslag van gisteren (dag 88 ) is nog aangevuld en er zijn foto’s van de thuiskomst van Hans en Henk toegevoegd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*******************************************************************
Terug kijkend op de dag van gisteren was het in een woord geweldig. Hans en ik, en ik weet ook zeker dat we uit de naam van Henk spreken, willen iedereen bedanken die de aankomst van hen in Uden onvergetelijk hebben gemaakt op wat voor manier dan ook.
Speciaal dank aan Anette Lamers en Ine & Leo Kanters (ik weet dat ze dit niet leuk vinden) die de hele dag van ’s morgens tot ’s avonds voor ons in touw zijn geweest, ook jullie zijn kanjers.
Dank je wel lieve Floor voor de lekkere cakejes en koekjes die jij hebt gebakken.
Dank je wel iedereen voor alle hand en spandiensten die jullie verder hebben verricht, voor de spontane acties die de dag een extra dementie hebben gegeven.
Dank je wel familie, vrienden, buren en kennissen dat jullie er waren.
Onder dit verslag zet ik ook de tekst die vandaag op Kliknieuws staat vermeld met de daarbij behorende foto’s!!!!
Dit wordt echt mijn laatste verslag. Ook voor mij is het afkicken. Ik heb al deze dagen een heel klein stukje met Hans en Henk mee mogen liften tijdens hun Camino en heb geprobeerd jullie daarvan mee te laten genieten.
De enige die op korte termijn nog wat op deze site zullen vermelden zijn Hans en Henk zelf. Wanneer zij een beetje zijn geacclimatiseerd, maken zij nog een kort afsluitend verslag.
Naar mijn weten blijft de site www.hansclaassen.waarbenjij.nu nog heel lang in de lucht, dus als er iemand nog eens terug wil kijken is dat mogelijk.
Dank jullie wel voor de belangstelling en reacties die ik in de afgelopen 3 maanden heb gekregen. Het was een steuntje in de rug voor me.
Vriendelijke groeten en tot ziens.
Arno Claassen
Artikel en foto’s van Kliknieuws d.d. 26 juni 2008
Warm welkom voor pelgrim Hans Claassen
UDEN - Udenaar Hans Claassen kreeg woensdagmiddag een warm én een fris welkom toen hij terug in Uden kwam na een voettocht van drie maanden naar Santiago de Compostella. Het warme welkom kreeg hij natuurlijk van zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere familieleden, vrienden en buren. Een fris welkom was er van zijn oud-collega's van de brandweer van CeHaVE Veghel. Zij zorgden voor een natte erehaag met de brandweerslang aan de President Kennedylaan. Hans Claassen liep in 84 dagen liefst 2402 kilometer. Dat deed hij samen met Henk Hendriks uit Wellerlooi.
*************************************
Wellerlooi Info
WELLERLOOI - Henk en Hans aangekomen in Santiago
Na 83 dagen en 2402 km te hebben gelopen zijn Henk Hendriks en Hans Claassen op 20 juni aangekomen in Santiago de Compostella. Ze zijn nu de trotse bezitters van "de Compostella", een oorkonde waar je naam in het Latijns komt te staan en waarop staat dat je de pelgrimage naar Santiago hebt volbracht.
Veel regen hebben ze moeten trotseren tijdens hun tocht, maar de moed hebben ze nooit verloren.
Het complete reisverslag staat te lezen op www.hansclaassen.waarbenjij.nu
Henk en Hans, gefeliciteerd met deze prestatie....
26 Juni 2008 - 19:35
Wil En Rien:
hans gefeliciteerd een pracht prestatie maar als ik de foto bekijk een goed afgetraind bekkie. maar snel wat bijeten en ......drinken
arno bedankt dat we door jou toedoen hebben kunnen meegenieten van deze tocht.
gr. wil en rien kuyvenhoven -
26 Juni 2008 - 19:59
Anja & Jan:
Arno bedankt voor de schitterende verslagen, die we dagelijks hebben mogen lezen. Op die manier hebben we allemaal toch een indruk gekregen van de tocht van Hans en Henk.
De ontvangst gisteren was schitterend en goed verzorgd. In een woord perfect.
En voor jullie heren, we hopen dat jullie weer snel gewend zijn aan het dagelijkse leven in
het 'Ujese en Wellerlooise'land.
Houdoe!
26 Juni 2008 - 20:03
Mic,Leo,Noa,Giel:
Arno.... jij ook bedankt!!
We zullen je gaan missen.
Mijn laatste :)
Heel veel liefs XXX
26 Juni 2008 - 23:47
Annie En Werner:
SPECIAAL voor ARNO..
Je bent voor ons de NR:1 Het was geweldig,12weeken lang voor ons iedere dag een reportage te schrijven, met fotos. Zo hebben wij iedere dag mee kunnen genieten. Arno wij bedanken ons. Met Hartelijke Groetjes, en de aller beste wensen voor jullie.
Geniet nu je samen zijn.
=========================
WERNER en ANNIE uitWEGBERG. -
27 Juni 2008 - 07:55
Eric En Els:
Wat een thuiskomst/afsluiting, heerlijk!!
Liefs en groetjes. -
27 Juni 2008 - 14:33
Anette:
Fijn dat wij als buren zoiets mee mochten maken, voor ons gevoel hebben wij ook een beetje mee mogen liften, wij liepen weer een stukje achter jou Arno!! Het waren leuke, mooi en bijzondere verslagen. We zijn een stukje geschiedenis rijker, natuurschoon op de mooie foto's,en dat er heel veel water kan vallen, maar ook dat mensen zo lang, en in harmonie, met elkaar een droom nastreven die dan ook uitkomt.Dat is toch geweldig. Misschien kunnen wij daar allemaal wel iets van leren, ik wel in iedergeval.
Groetjes en BEDANKT.
Liefs
Jos en Anette -
27 Juni 2008 - 19:37
Anita En Theo :
Hans geweldig wat je gepresteert hebt en Arno het was leuk om alles te lezen. Wij hebben er erg van genoten.
Allebei Proficiat -
27 Juni 2008 - 20:49
Twan En Jeanette:
Hans, het is klasse wat je gepresteerd hebt, jij ook Henk.
Arno wat jij gedaan hebt is ook een flinke pluim waard, KLASSE!!!! Heel erg bedankt daarvoor, we hebben Hans en Henk zo goed kunnen volgen.
Groetjes Linda, Kim, Twan en Jeanette -
28 Juni 2008 - 08:37
Annie & Peter:
Hans en Henk,proficiat met de prestatie die jullie hebben geleverd,wij zijn net thuis en hebben de laatste 2 wk doorgelezen en zijn weer bij!Knap wat jullie gedaan hebben en Arno klasse wat jij hebt gedaan om ons 89 dagen lang elke dag te voorzien van foto en verslag waar onze pelgrims zich bevonden en wat ze mee dagelijks maakte,leuk als je die ontvangst ziet in Uden.
Super
DE crocus -
28 Juni 2008 - 15:03
TINEKE H:
Hans en Henk,
Nog 'n keer Proficiat
Echt super wat jullie gepresteerd hebben.
Ik kom net thuis van 2 dagen lopen en weet wel dat ik jullie niet na zal doen.
Arno (remco) de verhalen iedere dag weer ook echt super.
Allemaal succes met het afkikken.
En lekker nagenieten.
Groetjes en tot gauw Tineke H -
28 Juni 2008 - 17:06
Theo Van De Ven:
geweldige ontvangst.....
geniet nog lekker na....
bedankt Arno, dat wij alles zo mooi konden volgen, geweldig........
Hans en Henk PROFICIAT.
Sukses bij het afkicken
groetjes en tot ziens
Anny en theo van de ven
nijnsel -
29 Juni 2008 - 18:18
Toos:
Hoi Arno, Hans en Henk!
Niet alleen jukllie moeten afkicken......wij allemaal meten een nieuw ritme vinden...
Maar wat een mooie foto's van jullie aankomst!
Dik verdient, jij ook Arno!
Woe weet tot ziens en bedankt voor het mogen meelopen met jullie!
Hartegroet en een dikke kus voor jullie alle drie!