Dag 83
Blijf op de hoogte en volg Hans
20 Juni 2008 | Spanje, Santiago de Compostela
Van San Marcos (Monte de Gozo)naar Santiago de Compostella
Hans en Henk zijn aangekomen in Santiago de Compostella!!!!!!!!!!!!!
Hans en Henk zijn vanmorgen om 9.00 uur aangelopen vanuit San Marcos naar Santiago de Compostella.
Om 9.30 uur en na 1 kilometer waren ze al in Santiago de Compostella, daarna moesten ze nog 3 á 4 km verder lopen om bij het eindpunt de “kathedraal” te komen.
Daar aan gekomen hebben ze elkaar gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.
Natuurlijk zijn ze ook meteen naar het Pelgrimsbureau gegaan om hun Compostella op te halen. Bij het Pelgrimsbureau geven ze hun credential af, waarin onderweg vele stempels zijn gezet, tevens als bewijs dat ze de route hebben gelopen. Daarna krijgen ze de Compostella. Dat is een oorkonde waar je naam in het Latijns op komt staan, en waarop staat vermeld dat je de pelgrimage naar Santiago hebt volbracht.
Nadat ze in het trotse bezit zijn van deze Compostella gaan ze hun onderdak regelen.
Hans, Henk en Jos hebben een 4 persoonskamer midden in het centrum, en kunnen vanuit hun raam de kathedraal zien.
Hans belde rond 10.45 uur en vertelde dat ze weer op het punt stonden om terug te gaan om foto’s te maken. Daarna heeft hij nogmaals gebeld op het moment dat ze op het plein stonden en ik hem, zij het heel vaag, kon zien op de webcam.
Meer nieuws komt vanavond nadat er weer telefonisch contact is geweest.
"Laatste nieuws van vandaag":
Hans, Henk en Jos zijn vanmiddag nog even terug geweest naar de Kathedraal en hebben de eerste indrukken van Santiago de Compostella opgesnoven.
Daarna zijn ze naar het station gegaan en hebben de terugreis geboekt. De Pelgrims komen met de trein naar huis. Het reserveren ging in het Engels en leverde geen problemen op.
Maandagmorgen vertrekken ze vanuit Santiago de Compostella naar Hendaye (weet niet of dit de juiste plaats is). In elk geval reizen ze naar de grens Spanje-Frankrijk.
Daar moeten ze enkele uren overbruggen en gaan ze met de nachtrein naar Parijs. In Parijs aangekomen hebben ze 1,5 uur om naar een ander station te gaan om met de TGV naar Luik te reizen. Vanuit Luik gaan ze waarschijnlijk nog met de trein naar Maastricht zodat ze samen de tocht onder het genot van een etentje af kunnen sluiten. Jos reist daarna van Maastricht weer verder huiswaarts.
Hans en Henk reizen dan met de trein weer verder door naar Eindhoven, waar ze richting Nuenen een slaapplaats gaan zoeken.
Woensdagmorgen zullen Hans en Henk vanaf hun laatste overnachting de tocht naar Uden afleggen op de manier zoals ze begonnen zijn…….te voet.
De planning is om tussen 15.00 en 16.00 uur in Uden bij Hans thuis aan te komen in Uden.
Natuurlijk is iedereen welkom om hen binnen te halen!!!!!!
De kaartjes van de treinen hebben ze al in hun bezit en de plaatsen in de trein liggen vast. Ze zitten gedrieën bij elkaar behalve in de TGV. Die was al zover volgeboekt, dat dit niet meer mogelijk was. Van Parijs tot Luik reizen ze gescheiden van elkaar.
Er was zelfs een meisje dat zaterdag terug wilde maar doordat de TGV vol was geboekt heeft ze net de laatste plaats kunnen bemachtigen voor zondag.
Hans, Henk en Jos zorgen voor voldoende proviand om tijdens hun reis de maag gevuld te kunnen houden.
De reden waarom ze niet met de bus zijn gegaan is dat ze die 36 uur die ze met de bus reizen, weinig lichaamsbeweging krijgen.
In de trein is de mogelijkheid om een keer rond te lopen in elk geval aanwezig.
Vandaag hebben ze ook Ties en Tonnie ontmoet die de tocht op de fiets af hebben gelegd en die ze ontmoet hebben in Pamplona.
Wat ze heel erg leuk vinden is dat ze vandaag de twee Italiaanse echtparen weer hebben ontmoet. Vanavond gaan ze met hen uit eten en hebben om 19.00 uur bij de kathedraal afgesproken.
Ze hebben nog heel veel pelgrims meer gezien die ze onderweg hebben ontmoet tijdens hun tocht. Iedereen voelt de verbondenheid en feliciteert elkaar.
Vanmiddag hebben ze in Santiago hun lunch gebruikt en een heerlijk pilsje gedronken. Ze hebben na vandaag nog twee dagen om Santiago de Compostella verder te bekijken.
De Italianen gaan morgen met de bus nog naar Finesterre. Het uiterste puntje van Spanje. Zoals onze mannen er nu over denken gaan zij dit niet doen, maar met 2 dagen niets doen in het vooruitzicht weet je het natuurlijk nooit.
Hans heeft vandaag nog een nieuwe broek en een shirt gekocht om de komende dagen een beetje fris rond te lopen. Maar, zo zegt hij, aankomen in Nederland doe ik in mijn oud kloffie waar ik al die kilometers mee af heb gelegd.
Het weer vandaag was niet slecht. Echt helder was het ook niet altijd, maar de zon heeft zich meer en meer laten zien. De temperatuur kwam alleen niet boven de 22° uit, dus de jas hebben ze de hele middag dag zowat aangehad.
Na zoveel dagen regen gehad te hebben op hun Camino was deze droge dag ook zeer welkom en zeker verdiend!!!
Morgenavond horen we weer hoe het onze kanjers op hun eerste “wandeloze” dag is vergaan.
Afstand dag 83: 5 km
Totaal gelopen: 2402 km
20 Juni 2008 - 09:56
Arno:
Hans en Henk
Van Harte Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!!!!!!
In 83 dagen zoveel kilometers af te leggen, met vaak slechte weersomstandigheden…………
Jullie mogen trots zijn op jezelf, wij zijn dat in elk geval!!!!!!!
Klasse!!!!!!!
Arno xxx
20 Juni 2008 - 09:57
Floor En Cas:
Lieve opa Hans,
Gefeliciteerd Opa!!!!!!!!
Je bent er… nu hoef je niet meer elke dag zover te lopen.
Wij zitten nu aan de snoepjes die we van oma hebben gekregen omdat wij nu al een beetje feest hebben.
sgdt56e8jfffl98k,floor
Tot snel opa
Heel veel kusjes en knuffels van ons XXXXXX
Floor en Cas -
20 Juni 2008 - 10:04
Hannelore Aus Aachen:
Herzlichen Glückwunsch Jungens,hoffe, daß Ihr schönes Wetter habt,gute Erholung in Finisterre hannelore -
20 Juni 2008 - 10:28
Paul, Ruth En Emma:
Wat een geweldige prestatie!!! Van Harte Gefeliciteerd!! Jullie mogen idd heeeeeel trots op jezelf zijn, wij doen het jullie zeker niet na!!!
heel veel groetjes
Paul, Ruth en Emma -
20 Juni 2008 - 10:32
Hans En Jose:
hans en henk
van harte gefeliciteerd met het halen van santiago de compostella
geniet nu daar van de kathedraal en de omgeving
we wensen jullie een goede terug reis toe
groetjes van ons
20 Juni 2008 - 10:41
Margriet En Nico:
Beste Hans en Henk.Hartelijk gefeliciteerd met deze enorme prestatie.Ik heb regelmatig op jullie site gekeken en Nico heeft ook contact gehad via pc met Arno.Jullie zullen best nog wel contact houden met Jos ivm foto`s denk ik.Het nagenieten kan beginnen als jullie gezond weer thuis zijn.
Knap gedaan!!!
Groetjes Margriet en Nico(vrouw en zoon van Jos)
20 Juni 2008 - 11:03
Jan En Nel.:
Henk en Hans en ook Jos
van Harte Gefeliciteerd met het volbrengen ven deze toch bijzondere wandeltocht.
Groetjes Jan en Nel Valks uut de Loi. -
20 Juni 2008 - 11:14
Twan En Jeanette:
Hoi Hans, Henk en ook Jos
Jullie hebben het gehaald, proficiat wat een prestatie, ondanks veel regen en barre weersomstandigheden, echt klasse.
Geniet nog maar even in Santiago en dan de terugreis weer regelen. We wensen jullie daaar nog een fijne tijd en Hans tot gauw.
Groetjes Twan, Jeanette, Linda en Kim. -
20 Juni 2008 - 11:17
Hay En Rieky Zeegers:
We hebben jullie de afgelopen tijd gevolgd via internet.Prachtige verhalen en foto`s maar wat jullie gepresteerd hebben ondanks vaak het slechte weer is een dikke 10 waard!PROFICIAT!!!!!!!!!
Groetjes uut de Loy dor is ut moi. -
20 Juni 2008 - 11:42
Martin En Hanny:
Hallo Hans, Henk en Jos.Van harte gefeliciteerd met deze grandioze prestatie. We hebben heel veel bewondering voor jullie. Petje af en zeker in de omstandigheden waarin jullie vaak gelopen hebben. Jullie zullen er zelf ongetwijfeld een enorm goed gevoel over hebben dat deze tocht zo voorspoedig is verlopen. Geniet nog lekker van een paar dagen rust en het bekijken van de omgeving. We wensen jullie een hele goede thuisreis en het wordt vast nog heel lang nagenieten van zo'n avontuurlijke wandeltocht. Heel veel groeten Martin en Hanny Odiliapeel. -
20 Juni 2008 - 11:53
Anja & Jan:
Heren,
Van harte gefeliciteerd met het bereiken van jullie doel. In een woord geweldig!!!!!Geniet ze nog daar in Santiago!!!
Groetjes uit Uje! -
20 Juni 2008 - 11:56
Arnold En Lea.:
Hans en Henk,
Proficiat met deze bewonderenswaardige prestatie!!!!!!!!
Een ontspannende terugreis toegewenst. -
20 Juni 2008 - 12:14
Lenie En Rob:
Hans en Henk
Hartelijk Gefeliciteert met het behalen van jullie einddoel! Geweldige prestatie!! Geniet nog van je verblijf in Santiago en een goede terugreis gewenst!! -
20 Juni 2008 - 12:48
Janus En Riekie:
Hans en Henk,proficiat jullie hebben je eindpunt bereikt,het is echt geweldig.We hopen dat jullie nog even kunnen genieten in Compostella,een goede terugreis.
groetjes -
20 Juni 2008 - 13:45
Kees En Ria:
Hans en Henk proficiat.
Geweldig gedaan in 83 dagen en met zoveel slechte weers omstandigheden.
Wij wensen jullie nog fijne dagen, geniet er maar van, en wij wensen jullie een goede terugreis.
Groetjes Kees en Ria -
20 Juni 2008 - 14:06
Tineke H:
PROFICIAT-PROFICIAT
Wat een geweldige prestatie.
Jullie mogen super TROTS zijn op je eigen.
Nu begint het afkikken van het lopen en het genieten van wat jullie allemaal meegemaakt hebben.
Goede terug reis en tot gauw.
20 Juni 2008 - 14:28
Nel De Jong:
henk en hans fantastisch wat een prestatie van hartelijk gefeliciteerd en tot weer ziens in bergen.arno bedankt voor de mooie dag verslagen het was geweldig.groetjes nel -
20 Juni 2008 - 14:37
Fam. V.Kol Boerdonk:
Hans en Henk van harte gefeliciteerd. Wij vinden het een fantastische en een geweldige prestatie.
Ik heb jullie hele voetreis gevolgd. Ook de verhalen op de site complimenten, om toch maar weer iedere dag een verslag te maken, met enkele leuke foto`s erbij.
de leuke verhalen over de gehele reis hoor ik vast en zeker nog wel een keer.
Verder nog een leuke tijd in Santiago de compostella, en een goede reis als je weer huiswaarts gaat.
20 Juni 2008 - 14:41
Chris En Debbie:
GEWELDIG!!!
Jullie zijn er en dat verdient een hele dikke PROFICIAT! Jullie hebben het toch maar even gedaan, zoveel kilometers in 83 dagen petje af hoor.
Heel veel ervaringen rijker komen jullie nu naar huis, waar wij ongeduldig op jullie wachten om al jullie spannende verhalen van jullie zelf te horen.
Mannen, tot over een paar daagjes!
P.S. Zijn jullie al warm gelopen voor de Nijmeegse 4-daagse? -
20 Juni 2008 - 14:51
Cas:
Opa, ik kan al heel veel praten inmiddels, je hebt over de telefoon al een beetje kunnen horen, maar volgens mama kun jij me ook zonder telefoon wel horen, omdat ik zo hard roep. Papa en mama kunnen het volumeknopje maar niet vinden. Kom maar snel naar huis, dan kun je het horen en kan ik weer met je spelen. Misschien krijg je dan ook je de auto terug van oma want ik roep al steeds dat ik oma's auto zie, terwijl ik altijd zei dat íe van jou was.
Tot over een paar daagjes dan krijg je een hele dikke smakkerd van me.
Cas -xxxxxxxxxxxxxxxx- -
20 Juni 2008 - 14:55
Albert Daverveld:
Hans en Henk.
Van harte gefeliciteerd
met het volbrengen van jullie fantastische voettocht.Jullie hebben volgens de verslagen en de foto's een schitterende reis gehad.
Tot ziens.Gr.Albert -
20 Juni 2008 - 14:57
Floor:
Lieve opa, je bent wel heel lang weggeweest hoor. Ik zit inmiddels al op school en ik ben al 4 jaar. Ik wil je al mijn cadeau'tjes nog laten zien en met je spelen. Ik heb de juf op school al verteld dat je heel ver was wandelen en juf Wilma zei dat dat heel knap was.
Ik vind het ook heel erg knap van jou, daarom krijg je over een paar dagen een hele grote knuffel en heel veel kusjes van mij. En opa als je dan weer thuis bent, ga je dan nooit meer zo heel lang weg, want dan moet ik je weer zolang missen!
-xxxxxxxxxxxx- Floor -
20 Juni 2008 - 15:24
Piet En Sjanie Mans :
Hans en colega,s van harte gefeliteerd ,voor ons ben je grote kanjers.Viel plezier en voorspoedige terugreis. We spreken elkaar nog over jullie prachtige belevenissen.Wij zjn nog een paar reisjes onderweg,maar in augustus zullen we elkaar wel tegen komen. Tot ziens en tot horen,s.Voor het thuisfront ook de fecitatie,s en het pracht werk op de site. Piet en Sjanie. -
20 Juni 2008 - 16:21
Cees En Annet:
Hans Henk en Jos proficiat met deze super prestatie, wij doen het niet na, maar zijn wel heel trots op jullie, geniet nog een paar dagen, en dan op huis aan, gaat wel iets sneller als ginds, maar is wel makkelijker, tot over een paar dagen, goede reis voor alle drie.
Groetjes Cees en Annet -
20 Juni 2008 - 16:21
Theo Goossens:
Henk,Hans en natuurlijk ook Jos van harte gefeliciteerd.Het is een geweldige pretatie die jullie geleverd hebben. Groetjes en maak maar een leuk feestje. Henk ik zie je binnenkort wel bij Jan Linders en breng de rekening maar mee. goeie terug reis en tot gauw.
20 Juni 2008 - 16:31
Steffie:
Een enorme prestatie!!! Proficiat met deze historische dag, waarop jullie het lang verwachte doel bereikt hebben. Geniet er nog lang van na! -
20 Juni 2008 - 16:44
gewoon KEI GOED!!!!!
Proficiat -
20 Juni 2008 - 17:35
Toine En Mieke:
Jongens, woorden schieten hier tekort, dus
Groetjes ui Volkel.
Mieke en Toine. -
20 Juni 2008 - 17:40
Leon En Thea:
Hans en Henk
Proficiat!!! Knap gedaan!!!Een grote overwinning.
Lekker genieten nu en een hele goede terugreis! -
20 Juni 2008 - 17:42
Nico Jolanda Kids:
PROFICIAT!!!!!!
:0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :
Petje af!!!!! Wat een SUPER prestatie. We zijn ape trots op wat jullie hebben bereikt. Arno HEEL ERG BEDANKT voor de fijne verslagen die je elke dag weer wist te schrijven, om ons zo ook op de hoogte te houden. Remco natuurlijk ook bedankt in de tijd dat je je moeder hebt vervangen toen ze op vakantie was. Jullie waren SUPER reporters!!!!
:0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0
Henk we zijn weer blij als we je zien en zijn zeer benieuwd naar de geweldige verhalen die je mee hebt gemaakt.
Dikke kus Liefs De van Zindertjes -
20 Juni 2008 - 18:00
Willie En Wim:
Klasse jongens!!!!
Ruim 2.400 km binnen 83 dagen. Dat is een felicitatie waard, Hans, Henk en Jos proficiat met jullie prestatie.
Nu morgen niet meer op weg, geen regenachtige dagen meer, geen schoenen meer versleten, niet voor een slaapplaats zorgen, lekker bijkomen van een lange moeizame, indrukwekkende tocht. Nogmaals klasse!! -
20 Juni 2008 - 18:13
Willy Timmermans:
Mannen gefeliciteerd met deze geslaagde pelgrimstocht.
Groeten van Willy Timmermans uit Veghel. -
20 Juni 2008 - 18:17
Werner&Annie:
Herzlichen Glückwunsch ihr 3tapferen Musketiere!!!
Henk,Hans und Jos,wir bewundern
Euch und sind zugleich stolz auf die große Tat die Ihr vollbracht habt.Auch wenn es zwischendurch geregnet hat und manschmal kalt war"Es scheint nicht immer im Leben nur die Sonne"
Wir freuen uns das Ihr in Santiago de Compostella gesund angekommen seid.Erholt Euch noch paar Tage(Ihr werdet noch lange daran denken und davon erzehlen).
Wir freuen uns schon auf ein gesundes Wiedersehen!!!
Die WEgberger. -
20 Juni 2008 - 18:41
Nicolle:
Beste Hans En Henk
Van harte gefeliciteerd met het volbrengen van deze prachtige tocht. We kennen mekaar niet maar ik heb regelmatig van jullie site 'gesnoept' om zo nog wat extra nieuws over mijn oom Jos te kunnen lezen. En vooral ook om elke dag foto's te kunnen kijken waar ome Jos ook op staat. Geniet nog van de laatste dagen als pelgrim in Santiago! Finistere is overigens best een aanrader!
Groetjes van Nicolle (nichtje van Jos) -
20 Juni 2008 - 18:42
Theo Van De Ven:
proficiat met het behalen van deze geweldige prestatie.
2400 km te voet, met al die regen, alles hebben jullie meegemaakt onderweg. echte Pelgrims zijn jullie, SAMEN onderweg, zoals wij allemaal. GOEDE THUISREIS. Arno heel erg bedankt, voor de erg mooie verslaggeving, iedereen zal het missen.
HANS EN HENK goede THUISREIS.
en hartelijke groeten
van ons uit NIJNSEL
20 Juni 2008 - 18:49
Tonny En Marij:
Hans- Henk en ook Jos
Hartelijk Gefeliciteert met deze geweldige prestatie in 83 dagen 2400km lopen.Geniet nog een paar dagen en een heel terug reis. Groetjes vanaf Bedaf -
20 Juni 2008 - 18:50
Theo Rian Rob En Bas:
Hans en Henk proficiat met deze geweldige prestatie nog veel plezier daar en tot ziens in Uden -
20 Juni 2008 - 18:58
Ad En Truus:
Hans , Henk en Jos
Proficiat met het volbrengen van jullie wel zeer "gezegende" pelgrimstocht.
Goeie thuisreis en wat zal die laatste etappe snel gaan als jullie de stal ruiken.
houdoe en tot ziens -
20 Juni 2008 - 19:28
Harry En Marian:
hans en henk gefeliciteert,en geniet nog effe daar samen,en arno jij ook bedankt voor de mooie verslagen gaan we vast en zeker missen. -
20 Juni 2008 - 19:28
Patrick & Jacqueline:
Hans en Henk proficiat met het behalen van deze geweldige wandeltocht. Misschien moeten jullie dit nog maar eens vaker doen (wel eerst even aan Arno vragen). Wel hebben we nog één vraagje ga je volgende week al weer werken of neem je een dagje rust?
Geniet nog maar van deze bijzondere plek en veel succes op de terug reis.
Groetjes -
20 Juni 2008 - 19:30
Jos En Pauline:
Hebben de hele reis gevolgd en vinden het een toppie prestatie.
Hans en Henk, gefeliciteerd met deze reuzenloop en een veilige reis terug naar huis. -
20 Juni 2008 - 19:48
Martien En Hennie :
heel knap hans en henk
proficiat met het behalen van jullie doel
wij komen jullie wel weer inzwaaien bij fam kol -
20 Juni 2008 - 20:41
Diny Laarakker:
proficiat heren geniet er nog een paar dagen van en rust maar even uit voordat je weer naar de loi komt ik zal woensdag naar je uitkijken de groetjes. -
20 Juni 2008 - 20:42
Ludo En Lia:
Gefeliciteerd met deze grote prestatie, petje af.
Iets heel anders dan rijden op een kameel in marokko. -
20 Juni 2008 - 20:55
Riek Verwegen:
Hans en Henk
Proficiat met deze geweldige prestatie Wat is dit knap om in 83 dagen zo ver te lopen .Er zijn maar weinig mensen die jullie dit ook nadoen Ik wens jullie nog veel plezier in Santiago en weer een goede reis terug. Ook jij Arno bedankt voor de prachtige verslagen en foto"s die je maar elke dag weer op de computer zet want hier gaat ook veel tijd inzitten.Ook fijn dat je man en opa Hans weer thuis zal zijn En jullie kunnen dan samen terugkijken op een prachtige en zeer interessante tijd.En maak er maar een mooi feest van als Hans weer in Uden is gearriveerd.
vele groetjes van Riek -
20 Juni 2008 - 20:55
Wil En Rien:
gefeliciteerd mannen
wat moet ik nu s'avonds doen nu er geen verslagen meer zijn
heel vvel plezier ook op de terugreis
groten wil en rien -
20 Juni 2008 - 21:33
Michel & Leonie:
In 1 woord: GEWELDIG!
Jullie hebben echt een TOP-PRESTATIE geleverd.
Tot Woensdag in Uden.
Liefs uit Arcen -
20 Juni 2008 - 21:36
Noa:
Hallo Opa
Proficiat! Ook voor Hans.
Jullie zijn kanjers.
Ben blij als ik je weer zie, want ik had je zo gemist.
En....... ik heb nog heel veel te vertellen.
Dikke knoevel en woensdag krijg je m echt :)
Liefs Noa -
20 Juni 2008 - 21:37
Giel:
Hoi Opa Henk
Wat ben ik blij dat ik je woensdag zie.
Dan kunnen we eindelijk in het edht kennis met elkaar maken.
Ben inmiddels al weer zo hard gegroeid, en alweer zoveel groter als op jou t-shirt.
Tot woensdag Opa.
Dikke knoevel van Giel -
21 Juni 2008 - 00:13
Mirella En Remko:
G E F E L I C I T E E R D ! !
Heel knappe prestatie, na 83 dagen al julie einddoel bereikt. Nu nog eventjes een beetje puzzelen met de treinen. we zien jullie woensdag weer "live"... tot dan
gr
Mirella en Remko. -
21 Juni 2008 - 05:17
Piet En Christie:
Hallo Pelgrims,
Natuurlijk heel erg benieuwd hoe het jullie verder is vergaan.dus bij de eerste gelegendhied zitten we weer achter de pc. Gewelig gefeliciteerd, geniet van de dagen in Compostella en van jullie thuiskomst.
groetjes Piet en Christie -
21 Juni 2008 - 10:30
Margriet:
Hallo Henk, Hans en Jos Proficiat met jullie geweldige prestatie. Jullie kunnen trots op jezelf zijn. Ik heb genoten van de verslagen van jullie voettocht. Wel thuis en Henk tot ziens bij Jan. Groetjes Margriet -
21 Juni 2008 - 10:38
Riekie En Susan:
Hallo Hans en Henk,
Hierperdepiep Hoera, het is jullie gelukt.Gefeliciteerd met deze topprestatie. Geniet van het gevoel en een fijne terugreis.
Tot snel maar weer. -
21 Juni 2008 - 11:08
Jan En Thera:
Gefeliciteerd een geweldige prestatie.
Geniet nog maar even in Santiago en dan de terugreis naar Brabant weer regelen. Het nagenieten kan beginnen als jullie gezond weer thuis zijn. Een ontspannende terugreis toegewenst van Jan en Thera uit Liempde.
21 Juni 2008 - 11:42
Margriet:
Aan al deze felicitaties voor deze kanjers van kerels kan ik nog maar weinig woorden toevoegen. Dus voor jullie : Fantastique, formidable, bravissimo, auguri, congratulations, schitterend,felicidades! Hier kunnen jullie nog lang op teren. Geniet ook nog van de terugreis. -
21 Juni 2008 - 12:06
Nelly Peters W.looi:
proficiat
geweldige prestatie
de looi is trots op jullie
nelly peters -
21 Juni 2008 - 14:53
Has Van Cuijk:
Hallo Hans en reisgenoten
Met veel belangstelling hebben ik jullie missie gevolgd en wat geweldig dat je nu je doel bereikt hebt. Ooit zijn we daar in de beurt op vakantie geweest en ik vond het met de auto al knap ver :).
Proficiat met deze ongelooflijke prestatie en tot woensdag.....
Has en Mieke -
21 Juni 2008 - 15:27
Will En Jo:
Proficiat Hans en Henk.
geweldige prestatie, nu even nagenieten. Wij wensen jullie een goede reis terug,en dan zien we jouw Hans wel weer een keer verschijnen.
Geniet beide weer van jullie thuiskomst.
Groetjes Will en Jo. -
21 Juni 2008 - 15:39
Toos:
Hans Jos en Henk...
Waaraan ik denk.....
Als ik in herinnering naar jullie start...
-met enige onzekerheid en ietsie verward-
niet wetend hoe het "lopen" zou,
dit bezweet of rillend van de kou.
Vol bepakt en goede moed
en hetvertrouwen dat 't lichaam het wel effe doet...
Na wat kleine ongemakken,
kregen jullie de smaak voluit te pakken!
Een belangrijke les is er geleerd....
er valt te lopen op stokbrood met jam besmeerd!
Veel calorieën hebben jullie verbrandt,
jullie hart vindt het prima, niks aan de hand.!
Over keien en bergen
door slootjes en paadjes,
jullie zijn de beste maatjes!
Zoekend naar het compromis,
liepen jullie zelfs Compostella binnen met z'n drie!
Een mannetje meer of minder,
bezorgde jullie geen enkele hinder.
De spreuk:
"Hoe meer zielen,
des te meer vreugd",
bleek in dit opzicht een heuse deugd!
Koester de ervaringen en laat ze rustig bezinken....
Ga er met familie en vrienden een glaasje op drinken...
Deze unieke reis staat in jullie ziel gegrift,
en voor jullie verdere leven is dit een mooie lift..
Bij tegenwind en REGEN
zal DE GROTE BAAS jullie belonen met Zijn zegen.
Ik wil jullie danken dat we mee mochten reizen,
wij in Nederland
en jullie als
DE DRIE WIJZEN!
Ook voor Arno een dik compliment,
jij hebt ons al die dagen met een mooi verslag verwend!
Heel veel liefs.
Toos
21 Juni 2008 - 15:53
Eric En Els:
Van harte gefeliciteerd en een heel fijn rustig lui weekend toegewenst met zaterdagavond de voetbal van........oranje!!!
Daarna een goede reis naar huis waar Arno de verslaggeefster op haar Hans wacht. Dit was heel bijzonder voor jullie en ook voor ons om dagelijk te kunnen volgen. Liefs en groetjes.
p.s. Laren is niet zo ver hoor !! Morgen is het hier St Jan. -
21 Juni 2008 - 17:01
Ben & Marij:
Hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Jullie kunnen met recht trots zijn op deze geweldige prestatie. -
21 Juni 2008 - 18:01
Riek Van Kessel:
Hans en Henk
Proficiat met jullie geweldige prestatie!!!
Ik heb jullie gevolgd op de site,en heb genoten van de mooie verslagen en foto's iedere dag weer.Mijn complimenten voor Arno.Ik wens jullie nog een goede reis naar huis! -
22 Juni 2008 - 08:57
Martin En Francien:
Hans en verdere reisgenoten,
Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!
We hebben iedere dag genoten van de mooie reisverslagen van Arno en hebben echt respect voor jullie doorzettingsvermogen om toch zoveel kilometers te lopen ondanks het vele slechte weer! Nogmaals chapoo!!! -
22 Juni 2008 - 10:09
Ron & Diana:
PROFICIAT!!!!!!! -
24 Juni 2008 - 19:49
Tonnie En Odilia:
Hans en Henk
Proficiat met deze mooie prestatie en geniet van deze mooie dagen. Groetjes van Tonnie en Odilia Volkel.